BYTER BLOGG

www.modemissen.devote.se

SOMMAR!

Jag vill ha sommar nu!!!

Jeansjacka och småblommig klänning i hysterisk värme på väg och köpa Elle. Det minns jag av sommaren 2009. Jag hade min gamla blogg, levde livet och kände mig supersnygg. Jag var 5 kg lättare (jag jobbar på det...) och gladare.

Neeeej!

Ska fixa till mig, och leta reda på biobiljetterna. Kollade föresten om Chanel filmen gick på min bio, men den var reda slut. Attans.

BIO DAX!

Jag har velat gå och se Coco Chanel ett bra tag nu. Men i dag blir det istället Göta Kanal 3 med min Mamma och Pappa. Ska faktiskt bli lite roligt. Älskade 2:an!

Btw. Jag flyttar över bloggen till ett bättre ställe, så det kan bli lite rörigt ett tag. Dessutom ska jag hjälpa till att förbereda en fest som är på nyår. Dvs. inte mycket bloggande. Kanske borde regga mobilen till bloggen..? :D

SHOPPING:


Kjol 199 kr Gina. Hatt 99 kr H&M herr.

SÖNDAG

"Godmorgon!"

Jag är på ett fruktansvärt dåligt humör! Hade planerat mellandags rean i dag, men också att åka skidor. Älskar att åka skidor! Satsar väl på 3,5 eller 5 :an i dag när jag inte åkt tidigare i år...

LÖRDAG

JAG ÄR VERKLIGEN VÄRLDENS SÄMSTA BLOGGARE!

Lovade dessutom P att skicka texter, men har jag gjort det? Nej! Jag ska sätta mig framför tv´n med en julmust och vara sur. I morgon är det dock mellandags rea, det är lite roligt.

Nu tänker inte jag blogga mer i dag.

...



jag älskar min nya locktång! Så bra! :D

LOOK OF TODAY:


- Tröja- Vero Moda.
- Kofta- Maxi..
- Strumpbyxor-H&M
- Skärp -??

THE E-N-D

Jag har raderat min gamla blogg. Jag startade den i maj 2007, i december 2009 fick den somna in. Det känns både skönt och lite sorgligt. Jag är knäpp, sorgligt när jag raderar bloggen.


I ♥ deo..?


Jag upptäckte en sak när jag städade i mitt ena badrums skåp. Jag hade 7 deodoranter där, och slängde just 2 st som stog i andra badrummet. Samlar jag på deo eller?? Jag kan byta lukt lika ofta som Paris Hilton byter pojkvän!

(Dessutom fick jag ett set med deo+ grejor i julklapp av en kompis som inte är med på bild...)

SHIT!

VAD DET SNÖAR!

Det finns nästan en liten fråga om det kommer gå att åka bil imorgon. Då är det illa kan jag säga.

Imorgon blir det roligare inlägg, det lovar jag. Ska bla. försöka mig på min första videoblogg!!


TEMA:



Jaaa.. Ibland kollar jag faktiskt mina gammla användare på bla. stallet.se och gosupermodel.com. På stallet hittade jag detta "gnägg" (tråd) Om en tjej som vänder sig till andra barn för tips att gå upp i vikt. Längre ner, nedanför prt sc är det ett tips som lyder såhär: " baka smörkola. Det är jättefett och mättar dessutom inte"

Man kan också läsa trådar som: "Jag är 160 cm lång och väger 27 kg. är jag fet!!!?" Svaren blir oftast "Nej du är inte fet. Men jag är. jag är 160 och väger 40 kg!!!" Trådskaparna vill antagligen få medhåll men oftast att folk ska säga "neeeeeej, gumman. Du är INTE fet"

JAG BLIR GALEN! Varför denna viktparalysering? Tom. ner till småbarn!

GLUE COPS!



När jag limmade lite i går kom jag på ett nytt koncept som jag ska sälja till TV6. Det går ut på att det är en polis patrull (Glue cops) som räddar folk vars saker behöver limmas. Tjoho!! Flumm-flumm-flumm!

JULKLAPPAR!


6 nr av Elle. Paris parfym "Fairy dust", dove B.U.S.

Styling set, nagellacks tork (!!)

Ett... Jag vet faktiskt inte vad det är för något!!


Lite av grejorna som fanns i paketen i går! :)

GOD JUL!

I dag är det dagen med stort D. (nej, inte dagen när jag får pris som bästa bloggare) utan JUL AFTON! Noche buena, christmas, kalla det va fan ni vill. Här ska ätas knäck!!

Jag ska slänga i mig en snabb frulle och locka mitt hår till oanade höjder. Vi hörs i morgon kväll!

LOOK OF JULAFTON



Hinner nog inte blogga i morgon, så julaftons look kommer i dag istället:
- Kjol- Second hand.
- Kofta- Lindex.
- Linne- Cubus

LOOK OF ONSDAG


- T-shirt- Köpt i Thailand.
- Tunika- Gekås.
- Armband- Glitter.

23 DECEMBER

Färdig klädd för kvällen, och sitter med en sommar polkagris i käften och ser på ronny och ragge på youtube. Julstämmningen innfinner sig. Inte.


Btw. Jag älskar Pay tv! :D

HÄRMAAAAS

EN SAK JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ:

"Härmar du den bloggaren" eller "det skrev hon för flera månadersedan. Sluta härmas" Vem fan har copyright på ord!!? Jag läser INTE kissie, och jag tänker inte ha något med henne att göra heller.

Jag kopierar ingen, och om någon skulle kopiera mig skulle jag bli stolt över att någon tyckte om vad jag hade att säga. Tänk på det ni, bitchies! ♥♥♥

MUSIK A LÀ MM!



KeSha- Tik tok. Så bra!! :D

ONSDAG

Juuh vad det har snöat under natten! Medans jag sov indränkt i B.U.S blev hela världen vit. Juul stämmning!

I kväll kommer som sagt lite släkt. Uppesittar kväll, haha. Måste dock fixa kläder tills ikväll. Funderar på att ta den nya svarta kjolen jag köpte i... Lördags?

JULAFTON X 3

I morgon är det julafton nummer 2. Mormor och morfar kommer hit på besök. Och jag vet redan vad jag får av alla. Det är väl knepigt? Jag vet att jag får Brun utan sol, PH parfym och notblad. Haha. Inga överaskningar här inte!

Så nu ska jag tvätta håret med serum och grejer så det blir fint, och raka mina ben. Tjooo!

REMEMBER LAST SUMMER...

Jag saknar tiden efter sommaren. Mitt bloggande var på topp, hde dryga 200 läsare (på min gamla blogg alltså) jag kände mig supersnygg i uppkavlade leggings, lockathår och tunika. Tyvärr har ribban höjts, nu är det fluffigt hår med sne lugg, fina klänningar och rockiga jackor. Dessutom hra jag låttexter att skriva (till en secret person jag hjälper med den biten) det är perfekt att skriva när jag är uppochner.  Det blir förjävla bra!


TISDAG

Just nu fixar jag med lappar som ska vara under tallrikar på nyår. Det kommer bli vansinnigt roligt! På en står det att man ska vråla och klappa händerna och säga att det var den godaste maten du ätit på länge. haha.

Aja, måste fortsätta!

Look alike?



Är det bara önskedrömmar, eller liknar jag ***** på denna bild? :D

MAKE UP!






Jag underhöll mig med att sminka på olika vis. Först målade jag läpparna i hudton, sedan målade jag ögonen lila. Efter det åkte min blåa kajal fram och det blev en snygg liten snurr brevid ögat. Me like. Det kändes som jag gjorde en fotosession för Gucci, fast vi var i afrika och inte i sverige.  Sedan testade jag att måla ögonbrynet i samma blå. Glammfaktorn försvann.

TANJA ÄR MOT BARBIE

Ramlade in på en blogg på Måbra, där Tanja skriver om barbie idealet som råder i LA. LÄNK

MINI JUL-AFTON!

I dag var vi några som hade julafton. Vi bytte julklappar, tjatade lite och käkade bullar. That´s it. NU ska jag försöka greja med designen. Mord-hot för designer!!!

JULKLÄNNINGEN...

Vad ska du ha på dig på jul?

Elsa Billgren får se upp, för min klänning är i 50-60 tals model. Det kommer bli urgrymt! Vit klänning med röda prickar, rött läppstift och röda naglar.

LÄR DIG POSERA!

Hur man poserar på tex. outfitbilder har stor skillnad för hur kroppen ser ut på bild. Jag ska försöka dela med mig av dom bästa knepen:

Jag har nästan alltid händerna i sidan när jag poserar. Och så lutar jag mig lite frammåt.


Det blir snyggare med händerna i sidan på en fluffig outfit..

GÖR INTE SÅHÄR:



Handen i sidan, visst. Men ta inte kort frammifrån, även om det är liite vridning.


På mitt gamla "fotoställe" var kameran placerad ganska långt ner, det fick höfterna att se enorma ut.

Hur ska man göra då?

Det alldra bästa är om en kompis kan fota dig ute på stan, det brukar bli snyggast. När jag ska fota hemma brukar jag tänka på detta:
- Om kameran står på din vänstra sida lutar jag mig lite åt höger med mellersta delen av överkroppen.
- Och så har jag vikten på höger ben, och vänster ben är vinklat lite frammåt.
- Eller så kan du luta överkroppen bakåt, och ha vikten på benet som är mot kameran.

Men kom i håg: Kameran lägger nästan alltid till några "extra kilo" på bilderna!!


MÅNDAG!

Huh vad det är kallt ute!

I dag är det lite julafton med mina tjejer, hoppas fortfarande på singstar! Love it! :D Har packat ner alla julklappar i min Louis Vuitton, och nu står väskan färdig vid dörren på att gå ut.

SÅDÄR!

Sådär ja, nu är ALLA julklappar fixade. Nu ska jag bara sy till några smyckespåsar att ha julklapparna i, så börjar det första firandet i morgon hemma hos en kompis. :D

Håhå, vad jag är hungrig.

TEMA:



4 kändisar, dom dissar S. Dita von Teese, Marilyn Monroe, Isabella Löwengrip, och Beyoncé.
Dita von teese: Supersmal midja, men höfter. Blir det mer feminimt? wooho!
Marilyn Monroe:
Det sägs att hon drog strl. 40, sjukt vacker är hon iallfall!
Isabella Löwengrip: Citat från www.blondinbella.se : " I let´s dance vägde jag 50 kg, nu ungefär 60. Och jag mår mycket bättre nu!"
Beyoncé: Sångfåglen med de snyggaste S-kurvorna.
______________________________________________________________________________________________
Edit: Det kallas alltså S kurva när man kan "rita" ett S från brösten och rumpan.

SÖNDAG

I dag skulle jag varit ute och hopptävlat med min häst. Men han har hosta, så det får vänta.

Jag fick en komentar i förraveckan om att jag ska lägga upp bilder på kändisar med normala storlekar, som inte sväkter sig. Ok, det fixar jag! jag håller på med det inlägget just nu. Kom tillbaks snart, så finns det mer att läsa! :D

FEL SMS!

www.felsms.com

En sida (nästan som www.tjuvlyssnat.se ) där man kan skicka in om man råkat skicka fel sms, och vill delamedsig av reaktionen. Jag har aldrig skickat fel, det är jag väääldigt glad över! :D

K(N)ÄCK


Jag blev väldigt glad i dag när jag såg att lösgodis affären hade knäck. Självklart köpte jag det. För jag kan inte baka knäck. K(n)äckt att jag kunde köpa istället va? (förstog ni den roliga lilla vitsen!!??)

SHOPPING:


Detta är en kjol från second hand jag köpte idag. Jag brukar faktiskt inte gilla kläder köpta på 2hand, men denna var i så fint skick så det fick gå för en gångs skull. Jag gillar den!

HIP HIP





Här ska vi få några finfina utryck som man kan använda i fjällen- Veetlurk (vitlök) hehstkap-lurpning (hästkapplöpning) sheu klaird-newpoor ( sju klädnypor)

-13,5

I dag när jag vaknade, pigg på en jogging tur, kollar jag på termometern. vad visar den? Minus 13,5 grader. Så det blev inget av den joggingen. Istället åkte jag med mamma och bror till godisaffären. Jag är ritkigt dukrtig och köpte nästan bara godis som ska vara på mitt rosa pepparkaks hus. 


jag lekte lite fotograf..

NY KATEGORI:

En ny kategori. SAKER SOM VÄRLDEN BORDE VETA: heter den. I denna kategori skriver jag saker som:


Just nu är jag såhär glad!

NIGHT.

Jag har total bloggtorka. Jag borde skriva mer om Temat, för det är flera roliga saker på G med, det (Ett par personer som nappat på att hjälpa till, och en som kan tänka sig att länka för fler läsare) men jag skriver helldre FÅ men BRA inlägg. sådesså.

Imorgon är första dagen på länge jag kan känna mig riktigt ledig. Jag ska inte till hästen, inte till skolan.. Ingenting! Jag ska fira med att åka in till stan, leta efter en "gubbhatt" och köpa påsar till smycken. Det finns inget så tråkigt som att få smycken som fortfarande sitter kvar på plattan från affären!

VÅGA STICKA UT!



Min ring som jag köpte i dag är en jävel på att sticka ut. 1 cm från handen, uppmärksamhets krävande liten sak. Jag gillar den. Tänk vad det kan bli snyggt! och det bästa av allt: Den kostade 19 kr på gina!

SHOPPING:



Julklappar!!!

MER HOLLYWOOD FRUAR!



Ännu en hollywood- fru parodi. Anna Nicole Winter är bäst. "Nu är jag rädd. Nu är jag arg. Och nu är jag en apelsin"

HI, MY NAME IS...



Efter reklamen om DJ hero är jag beroende av My name is (eminem) Jag vet inte varför, jag bryr mig inte vidare om texten. Men början " Hi, my name is. WHAT? My name is. WHO? My name is.."

Detta är info som ja tyckte världen var tvungen att veta.

SHOPPA!!:D

Nu ska jag snart och julhandla. Ska bara byta om till andra kläder (det blev inte anna sui klänningen i morses..) och rota fram min Lv väska.

FREDAG

ÄNTLIGEN SKOLAVSLUTNING!!

Jag firar att det är jul genom att vara svartklädd, med skinnjacka och klistrar rosa lösnaglar. Det känns väl som jul så det bara dånar om det? Haha. Oooh, i dag får jag mitt betyg. Det hemska lilla kuvertet med mitt namn på. Usch. Fast jag vet att det bara är G rakt i genom i år. Jag har trotts allt varit bortrest 3 veckor, och sjuk väldigt mycket. Så mamma sa att jag ska vara väldigt stolt bara jag har G. Det känns ändå OK om min mamma tycker det är ok...

Slutar väl vid 10- då ska jag ut och handla julkappar.

UNDERHÅLL MIG!

Jag har tråkigt. Fast jag ska snart gå och ta en dusch. Och fixa med min "sui" klänning. Det blir tiders det. Underhåll mig gärna på msn. [email protected] mejla om allt, är du ledsen, sprudlande glad, eller känner du dig kanske också ensam? ADDA PÅ BARA! :D

I WANT SINGSTAR!

Jag vill ha en sjuhelvettes tjejmiddag. Färgglada klänningar, pärlande skratt och singstar. Men det är bara jag. Only me. Jag är den ensamaste i världen. kanske skulle tvinga ett par tuffa brudar ute på stan att ha party med mig? Först se filmen om Coco Channel och sedan gå hem och äta något gott. Och chips och dipp. Bara drömmar honey!

AJ?

Jag är tillbaks från frisören. Det tog typ 20 min att fixa mina ögonbryn, men 2 timmar att fixa mammas hår. Frisörerna skojade om att jag satt och bet mig i tungan hela tiden, för jag sa inte aj en enda gång. Men jag tyckte faktiskt inte att det gjorde ont. Skumt?

I morgon är det dagen vi alla väntat på sedan skolstarten i august: Skolavslutning! Åh, härligt med varm choklad, halsdukar och rosa läppar. Jag ska fira genom att ha en svart klänning med Anna Sui stuk. Kanske. Om jag inte blåser bort innan dess.

LOOK OF TODAY


- Klänningen är köpt i Thailand.
- Strumbyxorna är från H&M (jag har flera par..)

TORDDAG

Börjar 10.00, slutar 14.00 Hur perfekt är inte det? Jag sitter dock i bara t-shirt nu så jag har lite bråttom att fixa kläder. Have a nice day!

REKLAM!

I morgon slutar skolan. Imorgon är det fest (om jag inte minns helt fel..) som ungdomshuset arrangerar för att få oss ungdommar att inte dricka på den kvällen iallfall. Det var ganska trevligt sist gång, alla hoppade till Flo-Rida så dom fick be folk sluta hoppa och hålla i högtalarna.. Dåligt golv kanske..? Det var också kvällen när vi träffade Promoe, jag minns att jag heller inte visste vem det var. En snubbe med skägg och flätor? What!?

Iallfall. Jag planerar en reklam cup den kvällen. Om det nu blir något. Jag ska ta mina rosa post-it lappar, skriva www.modemissen.blogg.se och klistra fast på tjejernas toa, låtsas krama folk för att sätta en lapp på ryggen... Go for it!

SNÖSTORM!

JÖSSES, DET ÄR STORM UTE!

Nästan storm iallfall. Det blåser supermycket (var ute en kort sväng förut, hade bara klänning på mig, det blev lite Marilyn Monroe..) Jag hade tänkt att gå till skolan i dag, för annars måste jag ta bussen själv... men det känns inte så lockande att gå i snöstormen över stoooora bron.. :-(

I eftermiddag ska jag och Mamma till vår favorit frisör. Mamma ska klippa och färga håret, och jag ska noppa mina ögonbryn. Jag är så dålig på det så jag får göra det på salong...

SVAR PÅ KOMENTAR:

Jag vet, jag är helt körd i grus när det gäller särskrivning... Måste öva! På headern kan jag tillägga att det står Modemissen där mode är överst och missen är skrivet under. Det var för att det inte fick plats i en lång rad! XD 
Alltså undervaranda. Fast jag förstår hur du menar, så jag ska ändra det! Tack för komentaren!

Till alla andra underbara läsare:
Komentera gärna mera! Jag svarar på det mesta i komentar på din blogg!


TEMA:


Jag har helt glömt att skriva om VARFÖR jag börjar blogga i "skinny är en jeansmodell, inte ett ideal att eftersträva" Några enkla anledningar:

- Varjedag får jag (oftast i skolan) höra tjejer som beklagar sig över sina kroppar. Supersmala tjejer som vägrar följa med och äta. För det är fet mat.

- Jag mår bättre av det. Jag har fått acceptera att jag inte är liten och smal som bloggare, och kändisar. Jag tycker dock det är snyggare med former än supersmal och fyrkantig manlig kropp.

- De flesta killar gillar gillar "normala" tjejer bättre än supersmala. Tänkt på det ni!

LOOK OF TODAY:



Haha, vilket smile!

- Klänning Köpt i thailand. Tyvärr.
- Strumpbxorna är från H&M
- Koftan är i från ellos.

Jag tog dock bort skärpet!

ONSDAG

Hemma från skolan! :D Vi fick sluta tidigare, så det hinner bli lite bloggande innan jag ska iväg igen.

Såhär juligt var det när jag gick hemifrån i morses :D  

ONSDAG

Godmorgon!

I dag är det först skola.. Och sedan ska jag ut på upptåg, så jag kanske inte bloggar ikväll.

Idag ska svenskaläraren läsa upp massa rim som vi gjort under veckan.. Jag kommer dö när hon läser mina.
" Stjärnorna blinker och du stinker" (Parfym) "God jul, du är ful" (smink) En kompis som fick läsa dom tyckte dom var sjukt roliga.. Haha.

NYTT TEMA:




Jag är så trött på alla bloggare som nästintill skryter med "jag väger bara 40-50 kg" Trevligt för dig, tänker jag då. Men tänkt vad många det finns som mår dåligt över det! Kissie skriver att "om låren går i hop är du fet. Om du böjer dig frammåt och magen viker sig är du fet"

Måste bara påpeka för Kissie att VI ÄR KVINNOR! Det är meningen att det ska finnas underhudsfett. Dessutom är hon en stor bluff. Inte fan avgörs det med hur låren är? Hon kan inte trivas så bra med sin kropp, så mycket som hon redigerar den.

Jag skulle mycket helldre se ut som Beyoncé än den magra modellen på bilderna över. 

Modemissen ska nu satsa mycket på mode för M (dvs. den vanligaste storleken, det hörs ju tom. ¨på namnet. MEDIUM)

Innan jag får mycket skit om min kropp:
Jag tycker inte att jag är direkt tjock, dock att jag har kurvor. Jag fick idén till det här temat efter att folk komenterat att om gillar mina kurvor.

LOOK OF TODAY


 Klänning- Vero Moda (gårdagens shopping)
Kofta- Ellos.
Strumpbyxor- H&M.

SNÖ

Hela stan är intäckt i en vit klänning av snö. En vacker glittrande klänning. Nu ska jag och hämta ett paket på posten. See you!

TISDAG

Jag har börjat på en rolig sak med bloggen. Det var en kompis som tipsade om att jag skulle göra det. Fast det vet hon inte. Haha. Det lät flummigt. Iallfall. Ni får se det imorgon/ övermorgon.. Eller i kväll?

DB AND PH

Jag sitter och kollar igenom bilder på Dollyblond och Paris Hilton. Dom 2 finste bilderna ska skrivas ut och sättas på insidan av min garderob. Som inspiration.

Jag ska också leta upp  3 ex av Sofis mode och alvedon. Det kan behövas i natt för mina tänders skull.

Imorgon är jag folkpartist. Jag ska argumentera för fp´s miljöfrågor. Huh. Det kommer gå åt skogen. haha.

LOOK OF TODAY

Samma som i går faktiskt.  Tragiskt men sant. -_-

TIPS




Liten läppglans "skola". Det finns tusentals läppglans att välja mellan, här har jag testat 6 av mina. Det är meningen att det ska underlätta i din julklapps shopping!

1. Isadora Pump´n plump. Det är meningen att läpparna ska se större ut, men jag vet dock inte om jag håller med om det. Den är väldigt kladdig (dock sitter den kvar på läpparna..) Men är helt klart vinnaren av testet!

2. Max Fakror. Ganska diskret glans, varken bra eller dåligt. Ett stort + är att det luktar lite.. Vanilj?

3. Isadora.  Ofärgat glans, me like!!

4. Jane Hellen. Ger illusionen av fylliga läppar. Ett stort NO-NO är dock att den är väldigt väldigt kladdig och smetas ut i ansiktet.

5. Okänt märke. Helt Ok! Ljustrosa glitter, sitter bra.. Inte mer att säga.

6. The Colorclub. Riktigt dåligt! Superkladdigt och dessutom tycker jag att det torkar ut läpparna.

Isadoras vinner med hästlängder!

SHOPPING



- Klänning- Vero Moda
- Pärlor- Pysselakuten
- Örhängen- Sweet things.

Örhängena är julklapp till kusin. Men hon läser inte bloggen, så då kan jag lägga up dom ändå. Julskummet köpte jag för jag tyckte lite synd om mig som satt i ny tandställning, men jag har inte kunnat äta någon för det gör så ont -_-

OUUUHH!

Jag ska till tandläkaren i morgon. Jag ska få "kransar" på 2 tänder längstbak. Usch. Jag längtar verkligen inte. Fast jag vill ha fina och raka tänder så jag får stå ut!

slutar riktigt tidigt i morgon också, 14.20 då ska jag göra stan osäker och köpa första julklappen och köpa en tröja till mig själv på Veromoda. Såg den i annons i tidnigen i går, får hoppas den är kvar i morgon! :D


SÖNDAG

Jag är hemma. Och jag har övertalat min mamma att vi ska skicka i väg en beställning till Ellos! Jag är jätteglad. Ellos har mycket fina saker, och dessutom är det billigt. Då är det inte hela världen om kläderna inte skulle passa.


LOOK OF TODAY:



Kör på riktigt uppmärksamhets krävande i dag.. :D

- Kofta Lindex.
- Tunika Gina.
- Strumpbyxor H&M.

Ser jag ut som en smurf eller är det en hit!?

LÖRDAG

Fick komentar om att jag låter som någons bror. Tack för det (!!), jag hoppas att brorsan är snygg! haha. :D

I dag ska jag... Åka och greja lite. Fast först så blir det godisaffären (A) och sedan till farmor för att vara där tills imorgon. *Suck!* Det är ganska tråkigt där faktiskt.

TIPS


På gratismakeup kan du lätt samla poäng som senare växlas till presentkort på bla. H&M. Jag har varit medlem ett tag, och har redan fått ett kort och är på god väg till nummer 2! >>Bli medlem här<<

GYNNING



Jag måste bara säga att Gynning har konstig syn på saker och ting..

SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR


Parodi på svenska hollywood fruar. behöver jag säga att jag gillar parodier!?

Edit: Jag såg ett kort klipp på Maria Montazami (hon med det lockigaste håret) när hon lite små stolt berättar att hon lärt sig koka kaffe för typ ett år sedan. "Så nu är jag eexpääääärt på det"

TODAY:


Ljusen i stan.. Det blev lite suddigt när jag gick och tog kortet samtidigt..

Pluggade på om riksdagen när jag väntade på min tur hos tandläkaren...

LOOK OF TODAY


• Kofta- Linndex.
• Tunika- Gina.
• Strumpbyxor- H&M.
• Tandborste- ICA.

MIN TOLKNING AV IDOL

Idag gjorde jag en egen tolkning av Idol.. Haha. Jag stog på ett bord och sjöng "living in amercia" och sedan sprang jag och skrek "run to the hills" Sprang in i väggen och låtsades ramla i hop. " Go for it, crazzy women" var reaktionerna på kompisarna... "det luktar snus här"


HIPHIP



Lite småroligt klipp på HIPHIP!

SPOOKY!



2 bilder där jag ser ut som ett spöke. Det är lite läskigt!


SANTA



VAD ÖNSKAR DU DIG I JULKLAPP? :)

DESIGNA MIN BLOGG

Jag ska kika runt lite efter inspritation till en ny design, och sedan ska jag fota för nya bilder till designen. Fast först ska jag duscha.

TORDAG

Jag bytte självklart kläder i morses. Det blev svarta Diesel jeans och t-shirt från gina.

Skolan har varit ett helvette. Jag har pendlat mellan att vara rosenrasande och att vilja gråta. Det är pga. en kompis och pga min älskade lilla kanin. Fast jag är ändå ganska glad när jag tänker på kaninen. 3 månader innan hon dog blev hon svensk mästare innom Sbs. Det är inte illa!

SMINK TIPS!

Jag har hittat en väldigt bra "skola" i att sminka,  det är Mattias Stafsing (bla. Charlotte perrelli) som skriver den. Check it now!!


DAGENS CITAT:

Ja, jag har lovat att sluta med dagens citat, men ett sista blir det:

Vi är 4 tjejer som pratar om Michael jacksson...
(F) Jag Minns när inte du visste vem han var L!
(L) - Jaa. Fast nu vet jag det. Det är han som går på månen.
(Jag) - Va!? Nej, han heter Neil Armstrong.  
(L) - Nej, men när han dansar.
(F) Jasså MOONWALK!

LOOK OF TODAY



Jag hatar outfiten. Kanske byter jag kläder, Jag tror det. Till jeans och t-shirt.

TORSDAG

Börjar 10.00 i dag, ska våga ta bussen alderles själv till skolan.. Usch!!! Klädångest, jag vet inte vad jag ska ha på mig.. Bah.

CRY

Hemskt- Jag har avlivat en av mina kaniner i dag. Jag har dödat en av dom jag älskar mest. Det känns så fucking fel, men samtidigt rätt. Hon mådde inte bra.  Det som är riktigt hemskt är att när jag satt i väntrummet med henne i knät tittade hon pöltsligt på mitt ansikte i flera minuter. Om hon sa " tack för allt" eller "hej då" vet jag dock inte. Det var bara hemskt. Precis innan hon tog sitt sista andetag viskade jag "jag älskar dig" och sedan höll jag på att svimma.

LOOK OF TODAY


Tubtopp- Gina
Jeans- Benzeiipark.

FATASS!

ONSDAG

BRÅTTOM!!!!

Ska snabbt slänga in dagens Look på bloggen, och sedan springa till bussen. Sminka mig ska jag också försöka hinna med.. Suck!


THE END

Imorgon ska jag börja ett nytt "modemiss kapitel" Jag ska bli rosa, stilren och fin. Jag ska locka håret och lägga ner mycket tid på mig själv. Jag ska lyssna på rolig musik som tex. Lady GaGa och inte sliten som The sounds och Blondie. Det är som ett beroende. Jag är verkligen beroende av Majas röst, men nu ska jag gömma undan skivorna, lägga fram The Fame eller Agnes, och radera alla 32 TS låtar från min mobil. Drastiska åtgärder, det msåte bli ett slut!!

jag börjar med att leta reda på mitt kubiss läppstift och ta en dusch och smörja in kroppen med Brun utan sol.

NO LOOK OF TODAY

Detblir ingen Look of today i dag. Dels för att jag såg förjävlig ut, och dels för att sladden till mobilen (ja, jag tar fortfarande gula mobilbilder...) är med mamma på jobbet, han har prao i 2 veckor. Sladden (som heter Gunnar) har alltid drömt om att bli lärare. Han vill undervisa i sexualkunskap, men jag tror han får byta linje, för min mamma jobbar på lågstadiet.

KISS MY ASS!!

I dag har det varit en riktigt hemsk dag. Nej, mina kompisar har varit jättesnälla, skrattat otroligt mycket. Det blev en del kort tagna i dag, och på varje kort ser jag ut att gråta. Jag har tidigare blivit "beklagad" över att känna saker på kort, och känna "vibbar" extra tydligt och på korten är jag ledsen. Det syns inte, det bara är där.

Jag har ångest över min kropp, att jag är tjock på mina 164 cm och 60 kg, att jag är ful med WB blonthår, och blå ögon, att jag bara är ful. Greps av panik inför jul, kläder, make, skor, hår, allt måste vara perfekt.

PÅ MIN ÖNSKELISTA:


DAGENS CITAT!

Dagens citat är faktiskt inte ett citat från skolan, utan jag hittade det på en BDB. Det stämmer så bra in på denna stad!!

AL
LA KÄNNER VARANN
ALLA SNACKAR SKIT OM VARANN
ALLA KNULLAR VARANN
ALLAS HEMLIGHETER BLIR TILL NYHETER.
Welcome to my town.


DAGENS CITAT!

Lektion där vi skulle värdera frågor, samt prata om alkohol vanor (tror jag..!?) Jag och en av mina kompisar i gruppen (vi var 3 i gruppen) bryter totalt i hop och gapskrattar vid frågor som tex. "vad säger dina föräldrar om att du dricker?" Svaret av oss blev " dom tvingar oss" Iaf, efter många dåliga svar och ännu sämre vitsar och sjukt mycket skratt var frågan "vet du vart du kan få tag på alkohol?" frågade vikarien hela klassen och kollade i nästa stund på oss, "ni vet nog, ni låter som ni har druckit ett par iallfall" Hhaa... Klassen är somsagt KNÄPP!


MYSPACE

Jag gillar Myspace. Det är massa chica människor och det är bra musik. Just nu spelas Kaxbolls "folket ramlar" det är en sådan låt jag kan spela 1000 gånger utan att tröttna. I går spelade jag bad romance hela kvällen, tillslut frågade min bror "har du inga andra låtar eller?"  Haha!

www.myspace.com/kaxboll

I MISS YOU, MY HAIR!


Jag saknar ibland att ha långt brunt hår...

Ja bilden ser lite konstig ut, men jag står alltså på en gunga, med fötterna mot kameran och lutar mig mot kedjan men vänder överkroppen mot en kompis (och pratar med henne..) så jag ser lite konstig ut..

LOOK OF TODAY:


I dag är jag tråkig. Jag har samma outfit som i går, du kan se den HÄR. Fast jag har fjäderörhängen och så har jag inte den svarta koftan, för den luktar redbull och cigg. Mysigt.

CANDY BABY!


Its candy babe.

LÖRDAG

I dag är det Julmarknad med Mamma, Farmor och Mormor och Morfar. Hela tantgänget och så jag och Morfar. haha! Fast han ska spela valthorn, så jag får gå och hålla ordning på dom själv. Fast det blir nog dom som får hålla årdning på  mig, jag har inget lokalsinne!! 

Aja, nu måste jag åka, roligare inlägg kommer senare, har massor med ideér!!

MY NIGHT:

Just nu känner jag ett behov av mina svartafjäderörhängen och en stor vit stickad halsduk. Jag vet inte, jag bara fryser. Det kan beropå att jag bara har den vita klänningen (se dagens outfit) på mig...

Just nu spelas Beyoncés If I Were A Boy, good party music! Fast jag ska vara hemma och vräka i mig chips. Fast först ska mina6 små kaniner få mat. Pics???

DAGENS CITAT!

I en klass som min blir det mycket roliga citat:
Vi satt typ 4 tjejer och 2 killar på golvet och gjorde typ ingenting. Helt plötsligt skriker den ena killen "men tafsa inte på min sko för helvette!! Han kanske inte vill det!?" Äh, men dina DC är så sexiga! blev svaret. Gud vad min klass är knäpp!

What!?


Mina kompisar tyckte jag såg ut som en kines i dag. What!?

LOOK OF TODAY


• Klänning - H&M barn.
• Kofta- Maxi
• leggings- lindex.
• Skärp- Gekås.
• Rosett- Ingen aning.

I NEED:


Things i need to make my day:
Hårspray proffs
• Deo rexona.
• Ansiktskräm visibyclear.
• Hudrengöring Visibyclear.
• Ögonskugga (till näsbenet) atrist paris.
• Hårvax ??
• Foundation Isadora.
• Rosa läppstift tesco.
• Coverstick Luméne
• Mascara Maybeline
• Läppglans Isadora.
• Kajal Claudia
• Vit kajal Viva la diva.

LOOK OF TODAY


• Tubklänning- Sytt själv.
• Leggings- Lindex.
• Kofta- Maxi (!!)

Till detta hade jag sedan svarta uggs liknande skor, och min älskade grå stickade mössa.

ROSETT


Något att satsa på?? En stor rosett av denim, mitt på huvudet. Hiss eller diss?

JUL-JUL-JUL!!


Såhär juligt är det hemma hos mig nu! :)

BUNNY

Jag har just varit ute och tränat 2 av mina 6 kaniner i hoppning. Både dom och jag tycker det är vansinnigt roligt! I dag var det dessutom speciellt, dels för att vi var inne i garaget, och för att jag hade grankvistar över alla hinder. Det luktade jul i hela huset! ILOVE MY RABBITS!!!

hemma-hemma-hemma!

åh, jag hatar verkligen att vara  pers i ett kompisgäng. Jag blir alltid utanför, hur jag än anstränger mig. Som tex. i dag hade jag pratat lite med dom om att jag känner mig utanför (duktigt!!) men vad gör dom bara 15 min efter? Går iväg när jag pratar med läraren! jag springer iallfal i kapp och skriker "You do it again" får dock inte stopp utan fortsätter in i ena tjejen och sedan in i väggen. Fuck säger jag bara! XD


NYLONISAR!


Bilden har jag lånat från www.typperra.blogg.se <<-- Check it!
Det snyggaste jag vet är svarta nylonstrumpbyxeben. Det är så snyggt! Det ser så glamouröst ut!

HATE IT!

Alltså, ibland får jag verkligen mani över hur jag ser ut, min vikt, allt! Hate it. Jag hatar min kropp, jag hatar mitt ansikte med blå ögon som skiftar i rött på morgonen, hatar mitt "blonderade" hår, mina stora ögonbryn, mina ben som är fulla med ärr. Hate it!

N
u ska jag dra på mig kläder och en mössa över håret. Sedan ska jag dölja det röda iögongen med mascara, puder, ögonskugga (beige) och ett rosa leende. Det rosa leendet har varit borta ett tag. I går var jag "sur som ättika" i skolan. I dag ska jag göra allt bra igen. Cry for you, jag vill bara dö. Nej, inga sådana tankar. Dethär fixar jag!

IDAG:

Måste fixa en hyfsad outfit.. Tror det får bli grönprickig tubklänning, svarta leggings och svart kofta.. Hm, orkar inte fixa så mycket! Bild kommer (kanske) när jag kommer hem igen.

Slöjd är första lektionen i dag. Usch. Fast jag ska bara måla massa vitt, vitt och åter vitt. Sedan ska jag klippa ut blommor i servetter ocb klistra på. Det blir fint.

TORSDAG

Godmorgon!


jag är på topp, skolan börjar 10.00, lektioner till 14.00 och sedan ska jag till vårdcentralen och ta ett allergitest.

Tomten?

Jag har kollat runt på olika bloggar för designer ideér.. Det går inte så bra. :(

Ska snart äta en smörgås och börja med mammas julklapp! Ni får se den när den är klar!!

Dag

Roliga citat/händelser från dagen:
En av killarna sitter och pratar med fejkad dialekt om att han har en superjacka så han får minsann inte ont om någon slår honom. "Här får du bögjävel" skrek en annan kille och puttade ner "j" från bänken varpå "j" skriker "jag gör SLUT!" haha.

"slå mig då, slå mig då! Min superjacka gör att det inte gör ont!" "M" slår till i magen "j": "aaaaajj, eller jag menar, det gjorde inte ont"

Dom är ganska knäppa.

Sedan stog jag under ett skåp när en kille skulle ta ner en bunke från skåpet och jag nästan får den i huvudet. av ren reflex drar jag händerna över huvudet och böjer mig framåt. Killen blir helt förskräckt "åh, förlåt! Men gud, gjorde det ont? Det var verkligen inte meningen, förlåt" jag var ganska förvånad över att han blev så förskärckt så jag bara "äh, det är lungt" haha. jag är så smart!

Demi Moore

Demi Moore på omslaget av W Magazine, december 2009. Bild från www.chic.se

Vad tror ni, är det Demis kropp, är den retuscherad eller är det en annan kropp med hennes huvud?

aaa..a

Heeeemma!

men jag har dock att göra. Bloggar senare!

Onsdag

Godmorgon!

I dag mår jag bättre, behöver pallra mig till skolan i dag, har några viktiga saker som behöver göras. puh. Ikväll blir det ev. till ungdomshuset för att kolla på några kompisar som har dans uppvisning där.. Får se!

ha en bra dag!

TodaY:

Tog sprutan i går.. I dag har jag ont i magen och huvudet. Fy! Ska snart gå och lägga mig i soffan, no more blogg på ett tag!


RSS 2.0