SÖNDAG

ÅÅÅÅÅÅÅNGEST!!

Jag vill inte till skolan imorgon. Jag orkar inte stressen med läxor och betyg. Jag längtar tills om drygt 7 veckor då vi ska ut på prao. Kisses!

TJYVLYSSNAR



Lyssnar på kvällens Melodifestival bidrag. Gillar Sibel bäst! När hon var med i Idol 2005 gillade jag henne inte alls, men nu är hon skitbra! Hon fick bara inte vinna över Agnes, men nu är inte Agnes med, så då får hon gärna vinna om hon vill.. Lyssna på bidragen HÄR!

.


Libresse är en av huvudsponsorerna under Göteborg Horse Show. Under dagen delades det ut snygga fodral :)

Detta är en tjejblogg, därför bloggar jag om vad jag vill!

DRESSCODE FREDAG


- Kofta Lindex (ny!)
- Kjol H&M (ny!)
- Strumpbyxor H&M
Dresscode: Kinesiskt porslin.


FREDAG

Spenderat en hel dag i Göteborg, kollat på hästar och shoppat osv.
Men nu är detta ingen hästblogg, så det ämnet lämnar vi.

Ska kanske eventuellt (inte alls) ta en dresscode bild att lägga upp. Min bror har instalerat alla drivrutiner på min nya dator, så det saknas bara virusprogram så ska det gå att blogga från den istället! :D

Jag har nåt fruktansvärt ont i halsen också. Det blir halsduk på, och mängder med  te!!

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR!



Jag är med och tävlar om en supercool T-shirt hos Gabriel. Du hittar tävlingen HÄR!


HÅRFIX





Blixten gör inte färgen rättvis.. Mend det får gå ändå!
1. Enklaste av dom alla. Sätt bara i ett diadem. Detta är rfån Kapahl.
2. Typ 3 flaskor proffs hårspray.
3. Lugg. Jag har snelugg ingentligen, som är nedanför ögonen. Jag fäste upp den en bit med hårnålar.
4. Rosettfrisyren.

Edit: Ni fattade att 2:an är skämt va? ;D

VECKANS BLOGG!



♥♥Klicka här för att rösta!♥♥

Bara för att jag är så snäll, så länkar jag till er som röstar! Hoho, vad jag flirtar för att få röster! Men komentara här OCKSÅ så jag vet att ni röstat!


TORSDAG

Sa häromdagen att jag skulle köpa ny dator. Men när ja kollade med Siba och El Giganten sa dom att bloggdatorrer bara är ett komplimet till en stor dator. Har dock bestämt mig för en annan nu, så kanske ska köpa den i dag. Hoppas det!


PUUCKO!!

Jag har målat 4 hjärtan på min vänsta hand. Snyggt, men helvette vad det kliar! Dessutom är det spritpenna, och eftersom den inte är bra att sniffa kan det inte vara så bra att ha den på  handen? Och det kom jag på nu.
Smart olle.
Har dock haft ett H över min handled av spritpenna också, rakt över det tunna skinnet vid pulsådern. Jag har nog hög IQ. Men jag överlevde dock den gången, så varför inte nu? ;D


...

Jag funderar på att kanske göra en liten frisyr guide. Med frisyrer jag tycker är snygga, och som är lätta att göra. Vad säger ni, låter det bra? :)

SHOPPING





ONSDAG

Tjo och hopp!

Varit ute och busat ett tag, men nu är jag hemma igen. Har en stark längtan efter secondhand. Gillar att gå omkring och kolla på gamla saker.  Sedan ska jag öva låttexter också. Men inte just nu. Jag börjar blogga mer och mer om musik märker jag, och mer lär det bli om allt går vägen som vi planerat..
Vad hemlighetsfull jag var där va!? :D´




Min tå har alltid drömt om att vara med på bild i bloggen, så här uppfyller jag hans högsta önskan.

How did you discover The Sounds?

Chattade lite med folk från USA i går, och lite nu på morgonen. Eftersom det är Ts bandforum är det såklart mest om TS, men dom frågar även jättemycket om Sverige! Lite roligt. Dessutom undrade dom hur gamal jag var när jag upptäckte The sounds. När jag svarade att jag hörde dom när jag var 7 blev reaktionen: 
 "DAMN! You were 7 when you first heard them? That's awesome!"

Har intresseklubben antecknat nu? ;)

KVÄLLEN

Kom just hem från sången. Otroligt roligt är det!! Nu ska jag öva "att älska dig" tills nästa tisdag. Känns roligt med en låt som jag tror passar min röst otroligt bra :) Men nu lyssnar jag dock på Umberella av The Baseballs. Blev ni förvånade att jag inte lysnar på Ts för tillfället eller? :D


 Niccodemus, alias Nicke

Imorgon ska jag först till min Nickpick och sedan funderar jag på att kanske sy om något..? :D

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR!





Jag är med och tävlar om "Foki Outfiten" från Kii!!! Kii hittar du på www.kii.se och Foki hittar du på www.fokis.se

20:44

Sång lektion imorgon. I dag hittade jag mina gamla hörlurar (eller HÖ lurar som jag sa när jag var liten..) som jag pluggade i pianot så mina föräldrar sluppit att höra när jag spelar Right Here en oktav för högt.. Tjo hej vad jag är bra. Kanske skulle göra en videoblogg där jag sjunger? Eller ska jag låta er slippa kanske? :)

Föresten.. Fungerar min blogg som den ska, för er? Den ser lite konstig ut ibland tycker jag. Eller inbillar jag mig bara det? :S

20:29

Shit vad jag är trött!! Det är väl fan inte normalt att vilja sova klockan 20.29!? Jag hade tänkt att duscha i dag, men det tror jag att jag får glömma. Lite skidskytte kanske, och sedan sova.

Föresten känner jag verkligen för förändring igen. Min mamma skulle dock döda mig om jag sa att jag vill bli brunett igen.. Hehe.


GRYNETS SHOW



The Ark + Grynet kan väl bara vara bra? :D


MÅNDAG

Godmorgon!

Jag drömde att jag var i Florida och spelade in en musikvideo (The rose fast ganska mycket snabbare version..) men vaknade upp och det var 1 meter snö utanför fönstret. Inte roligt.

I dag ska jag nog köpa min dator också :D Har nu bestämt mig för en bloggdator  11". Ska bli roligt att kunna blogga och plugga och låttexter när jag själv vill det, och inte när min bror har pallrat sig iväg från datorn.. haha!

SY

Jag känner för att sy. Planerar detta öde för ett par Jeans och en klänning. Jeansen ska bli kortare, tightare, smalare och kanske med revor på benen.. Och klänningen ska bli kortare.

Tjaos

SECRET

Vill ni veta en Ziiiiikret? Klart ni vill.

Jag fyller år om 20 dagar. Jag blir 15 bast. Jag blir mopeddåre (jag kommer dock inte ha moppe) Jag blir ett år närmare 40.



Behöver jag säga att jag älskar Picnik nu när jag fattar hur man redigerar bilderna :D

SÖNDAG

Nu har snön lugnat ner sig lite! I dag finns det nog tom. möjligheter att gå ut en sväng.

Gissa vad jag gör? Just nu sitter jag och lyssnar på The Baseballs på Spotify. The Baseballs är ett typ.. Rocka billyband som gör covers på tex. Umberella och Hot n Cold. Det känns inte som jag gillar dom va? ;D


17:05

Sådär. Jag har övat på The rose 697 ggr till (Till min mammas förtret. Hon tyckte om det dom första gångerna, men sedan blev det tjatigt tyckte hon. Hehe) Borde öva på Right Here Right Now också, men det orkar jag inte just nu. Mina fingrar har klinkat på pianot så det räcker och blir över i dag.

SCHLAGER PARTY!

Städat mitt rum- Japp.
Målat naglarna - Nix.
Övat piano och sång- Japp.
Duschat- Nix.
Fortsatt måla på portretten av Maja och okänd dam- Nix pix.
Kollat upp lite saker om Mello- Japp.

Ok. Jag har en del att göra.
Mina kusiner kommer idag. Vi ska ha schalger party. Loves.

Återkommer.

SCHLAGER PROFESSORN



I dag är det Melodifestivalen, mina kvinnor och pojkar. Har du tjyvlyssnat på bidragen ännu? Det har jag. namnet-jag-inte-kan-uttala-barbara är bäst. Och Alcasar är bra. och Darin kanske? Och Timoteij kanske är bra? Och Talang-erik kanske är bra? Det känns som ett öppet startfält.

Mvh. Schlager professorn Modemissen.

LÖRDAG

Godmorgon!

SHIT vad det har snöat och blåst i natt alltså! Det är enorma vallar med snö, och hos grannen är det en så stor vall att inte deras buskar syns ens! Det är inte heller någon idé att skotta, för det yr igen lika snabbt.. Får dra på mig termobrallor och trottsa snön för att ge mig ut till kaninerna.. (som tack och lov bor i ett uthus ombyggt till kaninstall)

Hade igentligen tänkt åka ut till Siba och köpa min nya bloggdator.. Men det är klass 2 varning, så jag tror inte att vi kan åka iväg med bilen.. Haha. Frågan är bara hur länge telefoner och bredband fungerar, men snötyngda ledningar..

Hur ser det ut hos er?!


LÖRDAG



Visst har jag snygg bakgrundsbild? Nej, jag är bara lite random.

Gillar Majas tröja. "Vi ses katten!" Haha!

VÄSTKUSTEN...



Så här kan det se ut en dag på västkusten. I somras. Cute! Älskar nagellacket!

ON STAGE


"When you need me"- Thérése Andersson.

"Hur svårt kan det va?" - Linda Bengtzing.
Jag "tjatar" ju lite om parodier.. Därför bjussar jag på 2 bilder där jag ensam står och parodiar inför drygt 250 personer. Så roligt! Mimade dock, men jag skrek "Heja Crister" och sådant.. Det var roligt!

På denna tid var jag dessutom extremt blyg. Typ alla lärare kom fram och sa "det var fantastiskt att se dig på scenen, du var verkligen personen du gjorde parodi av" Inte för att skryta, men jag är grym! Haha! ;D

RÖKANDE/SNUSANDE PARTNER?



Vad tycker ni om partners som röker eller snusar? Själv tycker jag att det är ganska äckligt, att kyssa någon som just rökat känns väldigt äckligt.
Röker du? Vad tycker din kille/tjej om det?
Själv har jag  testat cigg och snus, men det är inget jag tänker börja med. Jag lägger heldre pengarna på kläder! ♥

FAKE?



Bild från www.fokis.se

Jag tycker verkligen inte att denna bild ser äkta ut. Björnen är tydligare än gubben, och "lite längre fram" i bilden. Jag tror att detta är fake. Vad tror ni?

DRESSCODE


- Tunika, Cubus.
- Jeansleggings, H&M.
- Kofta, Maxi.
- Halsband, Glitter.

Vad säger ni, vann jag fashion tävlingen som jag och E hade? ;D

SPORTLOV!

Åh, äntligen är det lov! Jag ska sova och skriva hela lovet. Och sjunga. Och spela musik. Okej, listan kan göras lång. Men det är iallfall huvudsaken att det ÄR lov.

En lite knasig sak är att jag ibland ger mig själv Ts förbud. Hm, jag är psyk i bland. Men nu får jag lyssna igen efter typ 2 månader och är så glad! Lyssnar just nu på 4 songs and A Fight.. !


BACK ON TRACK

Tillbaks på banan alltså, jag är tillbaks där jag började - www.modemissen.blogg.se

Men visst är bloggen finare nu!? :D Har jobbat lite varje dag i typ en vecka, och jag gillar det!

RSS 2.0