TORSDAG

Pluggar mer spanska och teknik. Men det börjar sitta, så jag kan blogga normalt istället för om vad jag pluggar ;D

Börjar 10 i dag, så jag ska fixa outfit och lägga upp den. Och sedan ska jag slå in en present till en kompis som fyller år i dag. I eftermiddag ska vi fika, ska bli roligt! :)


THE HOGANS KNOWS BEST.


En annan känd person jag gillar är Broke Hogan. Tittar faktiskt på Hogans knows best så snart jag har chansen. Gillar programmet. Btw, visst är Broke lite lik Britney till utseéndet på denna bild!? :)


ONSDAG

Pluggar, pluggar och pluggar. I går var det om ost, laktos, och mjölk. I dag är det spanska verb (Försök bara säga maquillarse!!) och om kugghjul och sådant i cyklar. Sedan har vi dessutom lite chica glosor (sådär 30 st!!), 10 verb börda i tre former i engelska. Och om kött och styckning. 7 sidor. Är det konstigt att jag inte hinner blogga eller? ;D

FJORTIS SOMMAR


Sååå Sommar 2009!! Lite roligt att jag och min kusse sjöng den på stranden i Thailand. Det roligaste att texten bara är såå sann!!! "ge mig en cigg, jag blev beroende redan efter första dagen" jag är inte fjortis (tror jag inte!) men i sommras lyssnade väl alla på denna låt? :D

LISTEN..


Biggy lurar när jag lyssnar på veckans läxa- Because of you (kelly Klarkson) Så kan det också se ut. Haha.  Tröjan är från Gina Tricot.

I CAN´T HEAR YOU...!

Jag är döv. Nästan iallafall. Jag kan fråga "vad sa du" 149 gånger, den 150:e gången låtsas jag att jag hör vad folk säger, fast jag inte gör det. Illa illa.

..



Jag kommer ihåg när denhär videon var ny. Jag hade just upptäckt The Voice, och såg på det typ jämt. Mariah var veckans hitvarning, och jag gick och nynnade på låten helatiden ;)

TISDAG

Tisdag= sjunga! Längat så himla mycket. Sitter och googlar på olika sång tekniker, och tips. Just nu sjunger jag dessutom upp för att träna lite. Det låter fruktansvärt snyggt när jag värmer upp och sjunger "FFF- TTTT-PPP"  och "Prille, prolle, prille, pralle, prolle" det skulle vara något att höra va!?

RSS 2.0