Söndag....

Jag är så nervös så jag inte vet vart jag ska ta vägen alltså. Jag ska ta sprutan i morgon, och är extremt rädd för sprutor... Usch.. och nålar.. Och sånt som gör ont. Tandläkaren har lovat att jag ska få nå´t lugnande när jag drar ut tänder nästa gång. Fy fan.

I dag har jag levt på Alvedon (kände mig lite som en tablettmissbrukare när jag drog både alvedon och ibumetin för att få den minsta verkan)  hehe.   

Nu är det snart dags för att kolla morgondagens outfit och sedan ska jag kolla på Parlamentet!

advent..

Just hemkommen från adventsfirande i missionskyrkan.. Det var väl sådär. Det var en kul "gubbe" (35+) som berättade lite om julmarknaden som missionkyrkan ska ha på Lördag. "och ja, vi börjar ju grejja lite redan på Onsdag, lite förfest sådär. Sedan på Torsdag är det superförfest, på Fredag är det fest och på Lördag är det efterfest. Nu ska här festas" Det lät väldigt roligt när vi satt där, även om det låter ganska konstigt nu när ni läser det.. Hehe.

Jimmy Choo




Mina favoriter från Jimmy Choo. jag gillar faktiskt dom röda i mitten bäst.

Söndag!

Godmorgon!

I går var det lite släkt här som kollade på Robinson (är det bara jag som är ofattbart trött på den serien!?) och drack glögg. Jag åt mandel. Haha.

I dag har jag iallfall lovat att följa med på 1:a advent gudstjänst (tradition..) och hade väl hoppats på att åka och shoppa, men det kan hända att pappa måste ha bilen för att hämta utegran.. Då får jag väl räkna matte istället då.

åh, imrgon ska jag ta influensa sprutan!!!

gaga





Lady Gaga´s klädval.. Hiss eller diss??

Freda

Puh, äntligen hemma efter en ganska tuff dag!

Har fortfarande feber, men tryckte i mig alvedon för att kunna göra det jävla SO provet som var i dag. Tror faktiskt att det gick helt OK! Efter skolan gjorde jag och Mamma (!!!!) stan osäker. japp. Jag följde med henne till lindex. Sedan kunde stan andas igen.. Haha.
'
Nu: Mat. Soyatacos!

haha!

HAHA!!

Look fof today


• Skjorta- Omsydd, mammas gammla.
• baslinne- Gina tricot.
• Leggings- Lindex.

RSS 2.0